Rally Championship MTXBE

Succes vieren: Onze collega Renaud Herman, Rallykampioen van België

We zijn verheugd dat we een belangrijke prestatie kunnen delen van onze gewaardeerde collega en Sales Manager van onze Belgische vestiging, Renaud Herman, die samen met zijn teamgenoot Maxime Potty het podium heeft beklommen als kampioenen van het Belgium Rally Championship. Het gebeurde allemaal op zondag 26 november 2023 in de beroemde stad Spa, dat ook Renaud’s thuisstad is en op slechts enkele kilometers van Pepinster, waar het hoofdkantoor van Metaltex gevestigd is.

Maxime en Renaud, rijdend met een Citroën C3 Rally2, hebben de verwachtingen getrotseerd en begonnen het seizoen in februari op de 5e plaats in België. Ze wonnen vier van de acht wedstrijden en behaalden het kampioenschap in een nagelbijtende slotwedstrijd, die 16 etappes omvatte en over twee opeenvolgende dagen plaatsvond.

Niet minder belangrijk is dat Maxime (piloot), die op de Dag van de Overwinning net 24 was geworden, samen met Renaud (copiloot), die pas 28 is, het jongste rallyteam ter wereld werd dat een kampioenschap won.

Gefeliciteerd Renaud en Maxime met deze historische overwinning, het hele Metaltex team is trots op jullie!